Paste cu ton

de T I M E A in Farfalle, 30 Ian 2013 | 7944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1 cutie ton bucati in ulei (185 gr)
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 lamaie mica
  • sare si piper
  • sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Scurgem de apa si le trecem sub un jet de apa rece.

Punem pastele intr-un vas si turnam peste ele tonul cu ulei cu tot si amestecam bine.

Adaugam apoi ceapa tocata marunt, sare si piper dupa gust, lamaia stoarsa si 1-2 lingurite sos de soia.

Amestecam toate si servim cald sau rece.

O mancare rapida si gustoasa pentru cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si legume